Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pâte
- 220 g d'eau
- 1 c. à café de sucre
- 20 g de levure fraîche
- 400 g de farine pour pizza
- 20 g d'huile d'olive extra vierge, pour huiler
- 1 c. à café de sel
Garniture
- 200 g de mozzarella, en morceaux (2-3 cm)
- 150 g de chorizo, en dés
- 20 g d'huile d'olive extra vierge, selon les goûts
- 250 g de tomates dattes épépinées et coupées en deux
- 1 c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3895 kJ / 931 kcal
- Białko
- 47 g
- Węglowodany
- 108 g
- Tłuszcz
- 38 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salade de cornettes
30min
Tortilla Tex-Mex à la viande de porc
1h 20min
Minestrone
45min
Focaccia sucrée aux noisettes
1h 45min
Boulettes de viande à la sauce espagnole
55min
Spaghettis à la carbonara
30min
Gratin de cornettes
50min
Pain de viande rapide
55min
Piccata de poulet sur ratatouille
40min
Macaronis à la montagnarde
30min
Spaghetti tomates et lardons
35min
Sauce à l’ail
15min