Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pâte
- 220 g d'eau
- 1 c. à café de sucre
- 20 g de levure fraîche
- 400 g de farine pour pizza
- 20 g d'huile d'olive extra vierge, pour huiler
- 1 c. à café de sel
Garniture
- 200 g de mozzarella, en morceaux (2-3 cm)
- 150 g de chorizo, en dés
- 20 g d'huile d'olive extra vierge, selon les goûts
- 250 g de tomates dattes épépinées et coupées en deux
- 1 c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3895 kJ / 931 kcal
- Białko
- 47 g
- Węglowodany
- 108 g
- Tłuszcz
- 38 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cornettes à la viande hachée
30min
Linguine saumon et vodka
20 min
Tartelettes aux légumes
55min
Salade de cornettes
30min
Yogourt-shake à la mangue
10 min
Focaccia aux oignons
2h 20 min
Pizza aux poivrons
1u. 55min
Pizza jambon et champignons
1u. 45min
Pain ciabatta
1u. 45min
Kebabs de boulettes de poulet au riz
1h 40min
Pain express
1h 15min
Spaghettini aux poivrons
50min