
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Topping
- 15 g de parmesan
- 1 c. à soupe de feuilles de persil frais
Garniture
- 40 g de parmesan en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 150 g de mozzarella en tranches
- 40 g de crème fraîche, min 30% M.G.
- 1 oeuf
Pâte
- 130 g de fromage blanc, 40% M.G.
- 80 g de beurre en morceaux
- 270 g de farine de blé
- 1 oeuf
- 1 pincée de sucre
- 1 c. à café de sel
- farine de blé et plus pour parsemer
- 1 jaune d'œuf pour la dorure
- 1 c. à soupe d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 tranche
- Kalorie
- 229 kcal / 957 kJ
- Białko
- 9 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Węglowodany
- 18 g
- Błonnik
- 0.7 g