Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pâte
- 330 g de farine, sans gluten
- 115 g de beurre, en morceaux
- 1 œuf
- 10 g de sucre
- 1 c. à café d'huile d'olive
- 30 g d'eau
- 1 c. à café de sel
Garniture
- 125 g de fromage fondu
- 125 g de salami, en morceaux ou en tranches
- 2 œufs
- 100 g de lait
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 1611 kJ / 385 kcal
- Białko
- 11.8 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 23.4 g
- Błonnik
- 2.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gratin de pommes de terre
1 Std. 10 Min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Focaccia aux pommes de terre et romarin
2h 35min
Tagliatelle au basilic sauce olives et tomates
1 Std. 25 Min
Spaghetti Carbonara
35 Min
Pizza au saumon fumé
1 Std.
Pizza pommes et brie
1h 50min
Cornes de gazelle
1 Std.
Quiche aux poireaux
1 Std. 45 Min
Mayonnaise à l'avocat
15 Min
Penne au thon
35 Min
Tiramisu stracciatella
2 Std. 30 Min