Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pâte
- 330 g de farine, sans gluten
- 115 g de beurre, en morceaux
- 1 œuf
- 10 g de sucre
- 1 c. à café d'huile d'olive
- 30 g d'eau
- 1 c. à café de sel
Garniture
- 125 g de fromage fondu
- 125 g de salami, en morceaux ou en tranches
- 2 œufs
- 100 g de lait
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 1611 kJ / 385 kcal
- Białko
- 11.8 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 23.4 g
- Błonnik
- 2.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Penne aux maquereaux, tomates-cerises et herbes aromatiques
35 min
Penne au thon
35 min
Truffes au moka
30 min
Monstres de purée de pommes de terre au four
Brak ocen
Pizza au saumon fumé
1h
Pizza margherita
2 Std. 10 Min
Brownies
45 min
Chaussons à la viande
3 Std.
Tarte aux légumes
25 min
Quiche aux 4 fromages
45 min
Riz jaune au poulet
40 min
Émincé de poulet Parmentier
1h 15 min