Urządzenia i Akcesoria
Sýrové fondue s bagetou
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 porcí
Składniki
-
2 stroužky česneku
-
250 gramů sýru Gruyère na kousky
-
250 gramů ementálu na kousky
-
270 gramů suchého bílého vína
-
15 gramů kukuřičného škrobu
-
2 špetky mletého černého pepře
-
2 špetky sladké červené papriky
-
1 špetka mletého muškátového oříšku
-
bageta na kousky
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Sód
329.3 mg
Białko
24 g
Kalorie
1582.6 kJ /
378.3 kcal
Tłuszcz
25.2 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
15.3 g
Węglowodany
5.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
FONDUE
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Chimichurri vepřová panenka se zeleninovou rýží
13 godz. 20 min
Miso marináda
10 min
Béarnská omáčka
20 min
Špičaté papriky na gril plněné masovo-sýrovou směsí
50 min
Kuřecí terina s klobásou a anglickou slaninou
Brak ocen
Kuře se sójovou omáčkou a pak choi
13 godz.
Banány v čokoládě
1 godz.
Jehněčí klobása
3 godz. 30 min
Pikantní salát s mletým kuřecím masem
30 min
Jehněčí s cizrnou
1 godz. 5 min
Krůtí burger
1 godz. 30 min
Bagel
2 godz.