Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de courge butternut
- 500 g d'eau
- 40 - 100 g d'escalope de veau (selon l'âge)
- de graines de sésame
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- feuilles de cerfeuil frais
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 393 kJ / 95 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 4 g
Alternatywne przepisy
Purée panais potiron
45 dk
Purée butternut-noisettes
50 dk
Purée de patate douce au gingembre
30 Min
Purée potiron-orange
30 Min
Purée de panais et légumes d'hiver
40 dk
Purée panais-butternut, feuilles de betterave et pignons de pin
45 dk
Purée de carottes au jus d'orange et émietté de cabillaud
30 Min
Purée de panais et boulettes aux raisins
40 dk
Purée de potimarron, pruneaux et poulet
40 dk
Purée de chou-fleur aux raisins et boulettes
40 dk
Purée de carottes
30 Min
Purée carotte-pomme de terre
25 min