Purée de butternut et roulé de veau
TM5 TM6

Purée de butternut et roulé de veau

3.4 (17 ocen)

Składniki

  • 600 g de courge butternut
  • 500 g d'eau
  • 40 - 100 g d'escalope de veau (selon l'âge)
  • de graines de sésame
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • feuilles de cerfeuil frais

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
393 kJ / 95 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
6 g
Tłuszcz
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy