Čočkový salát s uzeným pstruhem a granátovým jablkem

Čočkový salát s uzeným pstruhem a granátovým jablkem

5.0 5 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 porcí

Składniki

  • 200 gramů černé čočky beluga
  • 1000 gramů vody
  • 1 ½ čajové lžičky soli
  • 5 snítek čerstvé petržele jen lístky
  • 5 snítek čerstvého koriandru jen lístky
    5 snítek čerstvé petržele, jen lístky
  • 30 gramů červené cibule napůl
  • 40 gramů olivového oleje
  • 40 gramů bílého vinného octa
  • 50 gramů vlašských ořechů, na půlky
  • 1 čajová lžička medu
  • 2 špetky mletého černého pepře
  • 1 granátové jablko vyloupaná jadérka (cca 100 gramů)
  • 100 gramů uzeného pstruha
    100 gramů uzeného lososa
  • 100 gramů bílého chřestu konzervovaného, scezeného, na kousky (2 cm)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porci

Białko 13 g
Kalorie 1101 kJ / 263 kcal
Tłuszcz 14 g
Błonnik 7 g
Węglowodany 18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...