Wersje kompatybilne
Čočkový salát s uzeným pstruhem a granátovým jablkem
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů černé čočky beluga
- 1000 gramů vody
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 5 snítek čerstvé petržele, jen lístky
- 5 snítek čerstvého koriandru, jen lístky
- 30 gramů červené cibule, napůl
- 40 gramů olivového oleje
- 40 gramů bílého vinného octa
- 50 gramů vlašských ořechů
- 1 čajová lžička medu
- 2 špetky mletého černého pepře
- 1 granátové jablko, vyloupaná jadérka (cca 100 gramů)
- 100 gramů uzeného pstruha
- 100 gramů bílého chřestu, konzervovaného, scezeného, na kousky (2 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1101 kJ / 263 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quinoa salát s cizrnou a mangovou salsou
1 godz.
Mořský vlk s kadeřávkem a bílými fazolemi
30min
Veganský zeleninový koláč s cizrnovou moukou
1 Std. 5 Min
Bílý chřest s jogurtovým přelivem à la holandská omáčka
1 godz.
Zimní salát s pohankou a růžičkovou kapustou
45 Min
Paštika s tuňákem a lososem
12h 10min
Cuketová omeleta s parmazánem a jarní cibulkou
40min
Chřest s pošírovaným vejcem a řeřichovým přelivem
35min
Rajčata plněná pohankou
1 godz.
Celozrnná rýže s limetkou a pestem
45 Min
Krémová polenta s parmazánem, divoké bylinky a pošírované vejce
45 Min
Borůvkový aperitiv a krevetové kanapky
5h