Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů sýru pecorino romano
- 3 snítky čerstvé máty, jen lístky
- 350 gramů mraženého zeleného hrášku (rozmraženého)
- 20 gramů olivového oleje
- 1 polévková lžíce citrónové šťávy
- ½ čajové lžičky soli (podle chuti)
- 1 špetka pepře, mletého
- 100 gramů mozzarelly
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 760 kJ / 181 kcal
- Białko
- 10.7 g
- Węglowodany
- 9.95 g
- Tłuszcz
- 12.17 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45 min
Rizoto s hruškami a gorgonzolou
40min
Bengálský jogurtový dezert Bhapa doi
Brak ocen
Zauzená ryba, bramborová pěna, loupákové máslo
1 godz. 10 min
Slávky alla Medoc
50min
Vepřová terina s nádivkou z kachních prsou a jater
Brak ocen
Korma s mořskými plody
40min
Hráškové pesto s ricottou
10 Min
Olivová tapenáda
5 Min
Pomazánka z pečených paprik
45 min
Paštika z uzeného lososa a kopru
10 Min
Rillettes z uzeného lososa
10 Min