Urządzenia i Akcesoria
Hrášková pomazánka s pecorinem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 porcí
Składniki
-
100 gramů sýru pecorino romano
-
3 snítky čerstvé máty jen lístky
-
350 gramů mraženého zeleného hrášku (rozmraženého)
-
20 gramů olivového oleje
-
1 polévková lžíce citrónové šťávy
-
½ čajové lžičky soli (podle chuti)
-
1 špetka pepře, mletého
-
100 gramů mozzarelly
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
10.7 g
Kalorie
760 kJ /
181 kcal
Tłuszcz
12.17 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
9.95 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salát z fenyklu, řapíkatého celeru a zelených jablek (TM6)
15 min
Panellets
11 godz. 20 min
Fenyklový salát s grapefruitem
20 min
Crêpes gazpacho (rajčatové palačinky)
1 godz.
Perlové rýžovo-masové kuličky
2 godz.
Kukuřičná kari polévka s kokosovým mlékem
25 min
Karibské kari
45 min
Květáková polévka s kari a mandlovým mlékem
40 min
Pomalu vařené telecí stew
Brak ocen
Pomazánka z pečených paprik
45 min
Losos v zázvorové omáčce s kešu oříšky
30 min
Špenátovo-bramborová polévka s vaječnou omeletou
45 min