Urządzenia i Akcesoria
Hrášková pomazánka s pecorinem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 porcí
Składniki
-
100 gramů sýru pecorino romano
-
3 snítky čerstvé máty jen lístky
-
350 gramů mraženého zeleného hrášku (rozmraženého)
-
20 gramů olivového oleje
-
1 polévková lžíce citrónové šťávy
-
½ čajové lžičky soli (podle chuti)
-
1 špetka pepře, mletého
-
100 gramů mozzarelly
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
10.7 g
Kalorie
760 kJ /
181 kcal
Tłuszcz
12.17 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
9.95 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Parmazánová polévka s rýží
25 min
Lilková pomazánka
50 min
Houby s citrónovou šťávou
30 min
Mrkvové pesto s vlašskými ořechy
10 min
Tabouleh s boby
50 min
Hráškové pesto s ricottou
10 min
Chřestovo - mrkvové kari
35 min
Kukuřičná krémová polévka
25 min
Korma s mořskými plody
40 min
Brokolicový salát s chilli a citrónovou emulzí
30 min
Olivová tapenáda
5 min
Rukolové pesto
5 min