Burebrot (Bauernbrot)

Burebrot (Bauernbrot)

4.5 338 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
8 Scheiben

Składniki

  • Milch
    175 g
  • Wasser lauwarm
    175 g
  • Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt
    ½ Würfel
    1 Päckchen Trockenhefe, (7 g)
  • Bauernmehl und etwas mehr zum Bestreuen
    500 g
  • Salz
    1 TL

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Scheibe

Białko 9 g
Kalorie 978 kJ / 234 kcal
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 43 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...