Urządzenia i Akcesoria
Chneublätz (Fasnachtsküchlein)
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 Stücke
Składniki
-
Zucker50 g
-
Mehl und etwas mehr für die Arbeitsfläche200 g
-
Salz½ TL
-
Eier2
-
Vollrahm3 EL
-
2000 g KokosfettFrittieröl2000 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stücke
Białko
3 g
Kalorie
711 kJ /
170 kcal
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
En Guete, Schwiiz!
95 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Ruchbrot im Brattopf
2 godz. 25 min
Nussgipfel
1 godz. 40 min
Carac
2 godz.
Schenkeli
1 godz. 35 min
Sonntagszöpfe Zweierlei
2 godz. 10 min
Russenzopf mit Cranberries
3 godz.
Rindsvoressen mit Semmelknödeln
1 godz. 30 min
Käse-Spätzli
1 godz. 10 min
Tessinerli
1 godz. 50 min
Dreikönigskuchen
2 godz. 15 min
Weggli
2 godz. 5 min
Berner Zopf
1 godz. 45 min