Urządzenia i Akcesoria
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
Filling
-
dried tarragon1 tbsp
-
ground black pepper1 tsp
-
salt½ tsp
-
lemon peel thin peel only, no pith½ oz
-
mascarpone cheese6 oz
Roulade
-
chicken breasts, air-chilled, boneless and skinless4
-
prosciutto8 slices
-
baby spinach2 oz
-
shallots3 oz
-
unsalted butter1 oz
-
white wine6 oz
-
chicken stock low sodium10 oz
-
dried tarragon1 tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
fingerling potatoes12 oz
-
salt¼ tsp
-
all-purpose flour3 tbsp
-
heavy whipping cream2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
37 g
Kalorie
2402 kJ /
574 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Tasty Chicken
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Shrimp Mousse
35 min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55 min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50 min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 min
Mediterranean Chicken with Olives
35 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Chicken Marsala
40 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min