Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Filling
- 1 tbsp dried tarragon
- 1 tsp ground black pepper
- ½ tsp salt
- ½ oz lemon peel, thin peel only, no pith
- 6 oz mascarpone cheese
Roulade
- 4 chicken breasts, air-chilled, boneless and skinless
- 8 slices prosciutto
- 2 oz baby spinach
- 3 oz shallots
- 1 oz unsalted butter
- 6 oz white wine
- 10 oz chicken stock, low sodium
- 1 tsp dried tarragon
- 1 tsp Dijon mustard
- 12 oz fingerling potatoes
- ¼ tsp salt
- 3 tbsp all-purpose flour
- 2 oz heavy whipping cream
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2402 kJ / 574 kcal
- Białko
- 37 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Béarnaise sauce
15min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2 Std. 55 Min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35min
Chicken Marsala
40 Min
Prosciutto and Provolone Risotto
30 min
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5min
Berry Dream
10 min