Urządzenia i Akcesoria
Grah i Varivah (Bean Soup)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
onions quartered120 g
-
pinto beans, dried soaked overnight, (dried weight)220 g
-
water1000 g
-
pork sausage, smoked sliced (3 cm)250 g
-
bay leaf large1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
ham hock meat, cooked, shredded200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 portions
Białko
132 g
Kalorie
7343 kJ /
1750 kcal
Tłuszcz
70 g
Węglowodany
129 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chickpea soup with spinach
40 min
Creamy Mushroom Soup; Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 godz. 5 min
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
15 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Three course meal for two in 30 minutes
1 godz. 15 min
Chicken Involtini with Apples, Sweet Potatoes and Curry Sauce
1 godz. 25 min
Bread and Tomato Soup, Rolled Spinach Omelette and Steamed Ratatouille Vegetables
1 godz. 5 min
Lemon Avocado Sauce
35 min
Baked Spinach and Cheese Strata
9 godz. 45 min
Noodle soup
35 min
Beef goulash with bread dumplings
1 godz. 30 min
Beetroot soup with herb dumplings
1 godz. 10 min