Urządzenia i Akcesoria
Grah i Varivah (Bean Soup)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
onions quartered120 g
-
pinto beans, dried soaked overnight, (dried weight)220 g
-
water1000 g
-
pork sausage, smoked sliced (3 cm)250 g
-
bay leaf large1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
ham hock meat, cooked, shredded200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 portions
Białko
132 g
Kalorie
7343 kJ /
1750 kcal
Tłuszcz
70 g
Węglowodany
129 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterranean Bread
5 godz. 20 min
Virgin Chai Vanilla Cocktail
Brak ocen
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
1 godz. 15 min
Rabbit Stew with Sweet Potato Purée
1 godz.
Whole Apple Jam
4 godz.
Potato and Dried Mushroom Soup
35 min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1 godz.
Creamy Courgette Soup
35 min
Pogača (bread)
3 godz.
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 godz. 20 min
Venison and Potato Goulash
50 min
Beef Goulash Soup
1 godz. 15 min