Urządzenia i Akcesoria
Grah i Varivah (Bean Soup)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
onions quartered120 g
-
pinto beans, dried soaked overnight, (dried weight)220 g
-
water1000 g
-
pork sausage, smoked sliced (3 cm)250 g
-
bay leaf large1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
ham hock meat, cooked, shredded200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 portions
Białko
132 g
Kalorie
7343 kJ /
1750 kcal
Tłuszcz
70 g
Węglowodany
129 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baklava Cheesecake
Brak ocen
Buckwheat Galettes with Chocolate Sauce
35 min
Lentil and Chorizo Stew
4 godz.
Beef Chipotle Soup
55 min
Baked Spinach and Cheese Strata
9 godz. 45 min
Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 godz. 40 min
Asian Chicken Noodle Soup
1 godz. 35 min
Gilthead bream baked in a salt crust
35 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Noodle soup
35 min
Lentil and Pancetta Stew
1 godz.