Urządzenia i Akcesoria
Fette biscottate
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz. 50 min
25 fette
Składniki
-
125 g di acqua
-
125 g di latte
-
30 g di miele
-
10 g di lievito di birra fresco
-
500 g di farina tipo 00500 g di farina tipo 1
-
20 g olio extravergine di oliva + q.b.
-
1 cucchiaino di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 fetta
Białko
3 g
Kalorie
339 kJ /
81 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pane e panini
61 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Crackers classici
3 Std.
Grissini di avena
1 Std. 15 Min
Pancarrè
5 Std.
Lievito madre
72 Std. 15 Min
Pane con farina di mais
5 Std. 5 Min
Pagnotte integrali con lievito madre
4 Std.
Biscotti da inzuppo
45 Min
Grissini con esubero di lievito madre
5 Std. 5 Min
Piadina con esubero di lievito madre
1 Std. 50 Min
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min
Panini all'olio
3 Std. 10 Min