Urządzenia i Akcesoria
Pizza Diavola
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
3 Portionen
Składniki
Teig
-
Wasser220 g
-
Zucker1 TL
-
2 TL Trockenhefe, (circa 8 g)frische Hefe20 g
-
400 g Manitoba-MehlPizzamehl400 g
-
Olivenöl, nativ und etwas mehr zum Einfetten20 g
-
Salz1 TL
Belag
-
Mozzarella in Stücken (2–3 cm)200 g
-
Chorizo in Stücken150 g
-
Olivenöl, nativ und etwas mehr zum Einfetten20 g
-
Datteltomaten halbiert, entkernt250 g
-
Salz1 TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
47 g
Kalorie
3895 kJ /
931 kcal
Tłuszcz
38 g
Błonnik
7 g
Węglowodany
108 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pizza und Focaccia
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Fagotto Napoletano
2 godz. 15 min
Pizzette "Tricolore"
1 godz. 30 min
Pizza alla Romana
1 godz. 40 min
Pizza alla Marinara
1 godz. 35 min
Crostini mit Champignons und Fontina
35 min
Hotdog vom Grill
2 godz.
Pizza mit Schinken und Pilzen
1 godz. 45 min
Flammkuchen mit Speck
40 min
Stracciatella-Tiramisu
2 godz. 30 min
Pizza "Tricolore"
1 godz. 45 min
Klassische Lasagne
2 godz. 5 min
Zitronenroulade
3 godz.