Urządzenia i Akcesoria
Orangenrolle
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
8 Portionen
Składniki
-
Zucker und etwas mehr zum Bestreuen400 g
-
abgeriebene Orangenschale von 1 Orange
-
Orangensaft150 g
-
Eier8
-
Speisestärke40 g
-
Butter zimmerwarm60 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
8 g
Kalorie
1533 kJ /
367 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
56 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterrane Küche
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Fruchtglace
5 min
Pizza mit Äpfeln und Brie
1 godz. 50 min
Biskuittörtchen Opéra
24 godz.
Aprikosenjogurt-Dip mit Curry
10 min
Gedämpftes Kartoffel-Omelette
1 godz. 15 min
Gelber Reis mit Poulet
40 min
Pouletpfanne mit Safran und Orange
1 godz. 35 min
Kaffee-Granita
8 godz. 10 min
Winterkuchen mit Mandarinen und Mandeln
2 godz. 35 min
Grundteig für Brot
24 godz. 30 min
Poulet-Röllchen an Tomaten-Pesto
50 min
Gebackener Spinat mit Eiern
35 min