Urządzenia i Akcesoria
Orangenrolle
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
8 Portionen
Składniki
-
Zucker und etwas mehr zum Bestreuen400 g
-
abgeriebene Orangenschale von 1 Orange
-
Orangensaft150 g
-
Eier8
-
Speisestärke40 g
-
Butter zimmerwarm60 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
8 g
Kalorie
1533 kJ /
367 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
56 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterrane Küche
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Thermomix® Creme
45 min
Pure Sunrise
10 min
Avocado-Zitronen-Creme
20 min
Pennette mit Schwertfisch und Rosmarin-Auberginen
50 min
Schoggi-Crème
3 godz. 15 min
Broteintopf mit Zwiebeln und Tomaten
20 min
Lammragout
50 min
Suppe mit Olivenöl, Knoblauch und Mandeln
5 min
Knusprige Truten-Linsen-Meatballs
40 min
Butter
40 min
Schoko-Vulkan
15 min
Lammragout
1 godz. 45 min