Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Teig
- 220 g Wasser, Zimmertemperatur
- 1 TL Zucker
- 15 g frische Hefe
- 400 g Pizzamehl
- 30 g Olivenöl, nativ
- 1 TL Salz
Belag
- 200 g Mozzarella, Zopf-Mozzarella
- 6 Sardellenfilets in Öl
- 250 g geschälte Tomaten, abgetropft
- 1 Prise Salz
- 4 Artischokenherzen, in Öl, geviertelt
- 50 g Pilze, in Öl
- 50 g Taggiasca- Oliven
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3435 kJ / 821 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 105 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lammfilet an pinker Pfefferkornsauce
45 min
Pasta mit Poulet, Champignons und grünen Bohnen
40 min
Bunte Gemüseplatte
45 min
Würzige Fleischbällchen mit chinesischen Gemüse-Nudeln
1h 20 min
Basilikum-Tagliatelle mit Oliven-Tomaten-Sauce
1h 25 min
Farfalle mit Spargeln, Speck und Safran
35 min
Champignons-Tarte
45 min
Pouletbrustfilet mit Pilzen und Gemüse
1 Std.
Truffes-Variationen
45 min
Rehragout mit Herzoginkartoffeln und Rotkabis
1h 20 min
Rindsstroganoff
45 min
Rindsvoressen mit Semmelknödeln
1 Std. 30 Min