Urządzenia i Akcesoria
Cassata-Creme
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 Portionen
Składniki
-
dunkle Schokolade, 50 % Kakao in Stücken60 g
-
Aprikosen, getrocknet, entsteint (Soft-Aprikosen)100 g
-
Cranberry, getrocknet50 g
-
Milch250 g
-
Eigelb1
-
Zucker30 g
-
Salz1 Prise
-
Maisstärke (z. B. Maizena)20 g
-
Vanilleschote Mark ausgekratzt½
-
frischer Ricotta500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
15 g
Kalorie
2030 kJ /
484 kcal
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Süsses aus dem Glas
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Birnen-Chutney
50 Min
Erdbeer-Holunder-Tiramisu
3 Std. 15 Min
Zitronen-Glace
12 Std. 30 Min
Kalte Avocado-Kokos-Suppe
10 Min
Sellerie-Apfel-Suppe
30 Min
4-Käse-Quiche
45 Min
Zucchettisuppe mit Frischkäse
35 Min
Kürbis-Apfel-Suppe mit Pouletbrust
40 Min
Gebackener Spinat mit Eiern
35 Min
Honig-Glace
17 Std. 45 Min
Kürbis-Orangen-Suppe
35 Min
Orangen-Truthahn mit Kartoffeln und Kohlrabi
40 Min