Urządzenia i Akcesoria
Cassata-Creme
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 Portionen
Składniki
-
dunkle Schokolade, 50 % Kakao in Stücken60 g
-
Aprikosen, getrocknet, entsteint (Soft-Aprikosen)100 g
-
Cranberry, getrocknet50 g
-
Milch250 g
-
Eigelb1
-
Zucker30 g
-
Salz1 Prise
-
Maisstärke (z. B. Maizena)20 g
-
Vanilleschote Mark ausgekratzt½
-
frischer Ricotta500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
15 g
Kalorie
2030 kJ /
484 kcal
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Süsses aus dem Glas
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Schinkenmousse
10 min
Avocado-Zitronen-Creme
20 min
Portugiesische Crème brûlée
25 min
Heidelbeer-Schaum
10 min
Kalte Avocado-Kokos-Suppe
10 min
Beerenschaum
10 min
Sweet Hot Gazpacho
25 min
Grüne Erbsenschaumsuppe mit Lachswürfeln
30 min
Mohnsamen-Knäckebrot Mediterran
1 godz. 15 min
Auberginen-Millefeuille mit Jogurt und Senfsauce
40 min
Rahm-Griesspudding
20 min
Forellenmousse
5 min