Urządzenia i Akcesoria
Gedünstetes Gemüse
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 Glas
Składniki
-
natives Olivenöl extra100 g
-
Zwiebeln geviertelt300 g
-
Knoblauchzehen2
-
Lauchstangen fein geschnitten (nur das Weisse, ca. 300 g)3
-
200 g geschälte Tomaten, abgetropft, ganz (frisch oder aus der Dose)Rispentomaten geviertelt (ca. 300 g)3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Glas
Białko
12.4 g
Kalorie
4833 kJ /
1155 kcal
Tłuszcz
101.3 g
Węglowodany
48.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterrane Küche
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Blumenkohl-Crèmesuppe
50 min
Polenta
30 min
Zitronen-Granita
13 godz.
Bolognese Sauce
3 godz. 15 min
Grüne Bohnen mit Thymian
1 godz. 10 min
Aprikosenjogurt-Dip mit Curry
10 min
Gedämpftes Kartoffel-Omelette
1 godz. 15 min
Kürbissuppe
35 min
Suppe mit Olivenöl, Knoblauch und Mandeln
5 min
Mini-Plumcake mit Jogurt
40 min
Vollkornbrot Glutenfrei
4 godz.
Vollkorn-Fladenbrot
2 godz. 30 min