Gluten- und getreidefreie Brötchen
TM6 TM5

Gluten- und getreidefreie Brötchen

3.3 ( 23 oceny )

Składniki

  • 200 g Mandeln, geschält
  • 30 g Flohsamen
    lub 30 g Leinsamen
  • 2 TL glutenfreies Backpulver
  • 1 TL Salz, feinkörnig
  • 3 Eiweisse
  • 30 g Essig
  • 250 g Wasser kochendes

Wartości odżywcze
na 1 Stück
Kalorie
300 kcal / 1260 kJ
Białko
11.2 g
Tłuszcz
26.2 g
Węglowodany
3.1 g
Błonnik
6.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy