Gluten- und getreidefreie Brötchen

Gluten- und getreidefreie Brötchen

3.2 26 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
5 Stücke

Składniki

  • Mandeln, geschält
    200 g
  • Flohsamen
    30 g
    30 g Leinsamen
  • glutenfreies Backpulver
    2 TL
  • Salz, feinkörnig
    1 TL
  • Eiweisse
    3
  • Essig
    30 g
  • Wasser kochendes
    250 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Stück

Białko 11.2 g
Kalorie 1260 kJ / 300 kcal
Tłuszcz 26.2 g
Błonnik 6.2 g
Węglowodany 3.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...