Wersje kompatybilne
Pasta fresca de trigo sarraceno (sin gluten, sin huevo, sin lácteos y sin azúcar)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g de harina de trigo sarraceno
- 180 g de agua templada
- ¼ de cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 841 kJ / 201 kcal
- Białko
- 7.6 g
- Węglowodany
- 42.4 g
- Tłuszcz
- 1.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.4 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 124.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan mediterráneo sin gluten
1h 20min
Volcán de chocolate con helado de moca (sin gluten, sin lácteos)
8 Std. 15 Min
Medallones de soja
12sa 20 dk
Menú: Crema de calabacín y verduras. Gratinado de bacalao y patatas paja
1小时
Blinis
1 Std. 30 Min
Menú: Lentejas estofadas. Solomillo de cerdo con patatas y salsa de tomate. Quesillo
3u. 10min
Gofres de feria veganos con chía y salsa de chocolate
2h 20 min
Pan de soja verde, maíz y garbanzos (sin gluten)
3hod.
Pan de coco y nueces de macadamia
2 Std.
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3hod.
Confitura de frutos rojos y chía crudivegana
12 godz. 15 min
Claras montadas
5 dk