Wersje kompatybilne
Pasta fresca de trigo sarraceno (sin gluten, sin huevo, sin lácteos y sin azúcar)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g de harina de trigo sarraceno
- 180 g de agua templada
- ¼ de cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 841 kJ / 201 kcal
- Białko
- 7.6 g
- Węglowodany
- 42.4 g
- Tłuszcz
- 1.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.4 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 124.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Leche de avellana
15 min
Mocktail de limón y tomillo
30min
Verduras fermentadas en conserva
64h 20min
Focaccia rústica sin gluten
2 godz. 40 min
Bolla de pan de patata y sésamo negro (sin gluten)
2j 30 menit
Pasta fresca sin gluten
45min
Naranja en almíbar de clavo
35min
Pasta fresca con harina de garbanzos (sin gluten y sin azúcar)
2h
Pan de leche (sin huevo y sin lactosa)
2 Std. 20 Min
Pan exprés sin gluten
1h
Masa sablé sin gluten
1h
Pan de huevo (sin gluten)
1 Std. 40 Min