Urządzenia i Akcesoria
豚汁味噌湯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
紅味噌50 克
-
水1200 克
-
柴魚片10 克
-
白蘿蔔 切片50 克
-
紅蘿蔔 切片50 克
-
馬鈴薯 切片50 克
-
洋蔥 切絲30 克
-
豬五花火鍋肉片100 克
-
蒟蒻 切段50 克
-
蔥 切蔥花10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
7.8 g
Kalorie
664 kJ /
158 kcal
Tłuszcz
10.1 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
9.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
名廚美饌
90 Przepisów
Tajwan
Tajwan