Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 ramitas de perejil fresco
- 150 g de cebolla en cuartos
- 350 g de agua
- 400 g de bacalao en salazón remojado y desalado (en trozos)
- 4 huevos
- 350 g de harina
- ½ cucharadita de sal
- 300 g de aceite para freír
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1869 kJ / 447 kcal
- Białko
- 32.9 g
- Węglowodany
- 43.7 g
- Tłuszcz
- 15.7 g
- Błonnik
- 2.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Porra antequerana
1 Std. 10 Min
Albóndigas de sepia y jamón
1 Std.
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30min
Tortillitas de bacalao con miel (HESTAN CUE)
30min
Atún en manteca (Andalucía)
3 Std.
Gazpachuelo
35min
Bienmesabe y mayonesa de adobo
2 Std. 30 Min
Sopa de picadillo con garbanzos
1 Std.
Albóndigas en salsa de almendras
50min
Buñuelos de bacalao especiados
1 Std.
Tortillitas de camarones (sin gluten)
50min
Pestiños andaluces
1 Std.