Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 ramitas de perejil fresco
- 150 g de cebolla en cuartos
- 350 g de agua
- 400 g de bacalao en salazón remojado y desalado (en trozos)
- 4 huevos
- 350 g de harina
- ½ cucharadita de sal
- 300 g de aceite para freír
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1869 kJ / 447 kcal
- Białko
- 32.9 g
- Węglowodany
- 43.7 g
- Tłuszcz
- 15.7 g
- Błonnik
- 2.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Espinacas con garbanzos a la sevillana
45 Min
Arroz con habichuelas
1 Std.
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30 min
Suspiros de bacalao
30 min
Tortillitas de bacalao con miel (HESTAN CUE)
30 min
Buñuelos de bacalao especiados
1 Std.
Brazo de bacalao
1h 30 min
Pestiños andaluces
1 Std.
Bocaditos de torrija con corazón de chocolate
30 min
Tortillitas de camarones (sin gluten)
50 min
Roscos chiclaneros
1 Std.
Tocino de cielo
4 godz. 30 min