
Urządzenia i Akcesoria
Vieiras "Rias baixas"
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 raciones
Składniki
-
500 g de cebolla en cuartos
-
120 g de aceite de oliva virgen extra
-
250 g de vino blanco D.O. Ribeiro
-
1 pellizco de sal
-
100 g de jamón serrano en dados pequeños
-
1 cucharada de perejil fresco picado
-
8 vieira limpias
-
2 cucharadas de pan rallado
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
216.9 kcal /
906.6 kJ
Białko
8.5 g
Tłuszcz
16.8 g
Węglowodany
7.8 g
Błonnik
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Velocidad cuchara
20 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania