Tangzhong milk bread
TM6 TM5 TM31

Tangzhong milk bread

4.4 (111 ocen)

Składniki

  • 330 g milk, plus an extra 1 tsp
  • 560 g baker's flour
  • 30 g milk powder
  • 2 tsp dried instant yeast
  • 2 eggs
  • 1 tsp sea salt
  • 100 g salted butter, plus extra to grease
  • 50 g sugar
  • 1 egg yolk

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1261.7 kJ / 300.4 kcal
Białko
8.8 g
Węglowodany
39.4 g
Tłuszcz
11.8 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Błonnik
1.3 g
Sód
298.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy