Urządzenia i Akcesoria
Tangzhong milk bread
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
12 portions
Składniki
-
milk plus an extra 1 tsp330 g
-
baker's flour560 g
-
milk powder30 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
eggs2
-
sea salt1 tsp
-
salted butter plus extra to grease100 g
-
sugar50 g
-
egg yolk1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
298.1 mg
Białko
8.8 g
Kalorie
1261.7 kJ /
300.4 kcal
Tłuszcz
11.8 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
39.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 godz. 40 min
Mala Bakkwa
4 godz. 35 min
Cinnamon buns
3 godz. 5 min
Choux pastry
1 godz.
Brioche hot cross buns
2 godz. 30 min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4 godz. 30 min
Tangzhong Milk Bread
2 godz. 35 min
Brioche burger buns
2 godz. 10 min
Dou sha (red bean paste)
49 godz. 10 min
Dou sha bao (red bean paste buns)
9 godz. 30 min
Black rice pudding
25 godz. 5 min
Hokkaido Milk Loaf
4 godz. 20 min