Wersje kompatybilne
Steamed sticky rice with pork (Rice tube puddings)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Sweet chilli sauce
- 2 tbsp red chilli hot sauce
- 3 tsp tomato sauce (to make your own, refer to the recipe in The Basic Cookbook)
- 30 g sugar
- 100 g water
- ½ tsp cornflour
Rice tube puddings
- 450 g sushi rice
- 50 g soy sauce
- 30 g sugar
- 1 pinch ground white pepper
- 200 g lean pork fillets, cut in small strips (5 cm x 1 cm x 0.5 cm)
- 30 g oil
-
12 - 15
dried shiitake mushrooms (approx. 20 g), soaked to soften, cut in strips
lub 20 g dried mushrooms, soaked to soften, cut into strips - 50 g dried prawns (opcjonalnie)
- 600 g water
- 5 sprigs fresh coriander, cut into pieces, for garnishing
- 10 g roasted unsalted peanuts, cut into pieces, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 cup
- Kalorie
- 1163 kJ / 278 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 45 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Aussie meat pies
2h
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Butter chicken
55 min
Pumpkin soup
30min
Mashed potatoes
40min
Rice cake with sweet azuki bean paste
8 Std. 30 Min
Master stock chicken
1 Std. 30 Min
Pork with black bean sauce
30min
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
1 Std.
Thai-style fish cakes
30min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45min
Basic bread
1h 35 min