![Steamed sticky rice with pork (Rice tube puddings) Steamed sticky rice with pork (Rice tube puddings)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4F886771-46B8-45C3-922A-5F66CF7509DA/Derivates/D643675D-9DA7-408B-AF24-4A5CCF423CF6.jpg)
Wersje kompatybilne
Steamed sticky rice with pork (Rice tube puddings)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Sweet chilli sauce
- 2 tbsp red chilli hot sauce
- 3 tsp tomato sauce (to make your own, refer to the recipe in The Basic Cookbook)
- 30 g sugar
- 100 g water
- ½ tsp cornflour
Rice tube puddings
- 450 g sushi rice
- 50 g soy sauce
- 30 g sugar
- 1 pinch ground white pepper
- 200 g lean pork fillets, cut in small strips (5 cm x 1 cm x 0.5 cm)
- 30 g oil
-
12 - 15
dried shiitake mushrooms (approx. 20 g), soaked to soften, cut in strips
lub 20 g dried mushrooms, soaked to soften, cut into strips - 50 g dried prawns (opcjonalnie)
- 600 g water
- 5 sprigs fresh coriander, cut into pieces, for garnishing
- 10 g roasted unsalted peanuts, cut into pieces, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 cup
- Kalorie
- 1163 kJ / 278 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 45 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Baked cheesecake
2h 55min
BBQ chicken winglets
1 Std. 15 Min
All-in-one 'roast' beef
1h 30min
Meatloaf with mushroom sauce
1 Std. 15 Min
Little piggy faces
2h 30min
Tuatua fritters
45min
Dim sum 'Shao mai'
2h
Chicken and capsicum souvlaki with rice
1 Std. 5 Min
Baked pumpkin and beef stew
3h
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45min
Chicken and almond stir-fry
30 Min
Chicken and cashews
55 Min