Urządzenia i Akcesoria
Steamed sticky rice with pork (Rice tube puddings)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
10 cups
Składniki
Sweet chilli sauce
-
red chilli hot sauce2 tbsp
-
tomato sauce (to make your own, refer to the recipe in The Basic Cookbook)3 tsp
-
white sugar30 g
-
water100 g
-
gluten free cornflour½ tsp
Rice tube puddings
-
sushi rice450 g
-
soy sauce50 g
-
white sugar30 g
-
ground white pepper1 pinch
-
lean pork fillets cut in small strips (5 cm x 1 cm x 0.5 cm)200 g
-
oil30 g
-
20 g dried mushrooms, soaked to soften, cut into stripsdried shiitake mushrooms (approx. 20 g), soaked to soften, cut in strips12 - 15
-
dried prawns (opcjonalnie)50 g
-
water600 g
-
fresh coriander cut into pieces, for garnishing5 sprigs
-
roasted unsalted peanuts cut into pieces, for garnishing10 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 cup
Białko
12 g
Kalorie
1163 kJ /
278 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Berry marshmallow slice
2h 30min
Chicken velouté meal
40min
Buttercream icing
10min
Gluten free chicken and leek pies
3h 20min
Brazilian cheese puffs
20min
Bee sting cake
6h 50min
Soft cinnamon doughnuts
50min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Char siu bao pork buns
6h 35min
Creamy tomato and salami fettuccine
30min
Gluten free sausage rolls
2h 5min
Pikelets
35min