Urządzenia i Akcesoria
Arroz rojo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 porciones
Składniki
-
280 g de arroz blanco de grano largo
-
155 g de cebolla blanca cortada por la mitad
-
3 dientes de ajo
-
15 g aceite de oliva
-
1100 g de agua
-
1 cda de sazonador para fajitas
-
1 cda de concentrado de caldo de pollo
-
3 cdas de puré de jitomate
-
¼ cdita de sal fina al gusto
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 rebanada
Białko
5 g
Kalorie
897 kJ /
214 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
TEX-MEX
51 Przepisów
Meksyk
Meksyk