Panna cotta alle mandorle

Panna cotta alle mandorle

3.7 10 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
6 porzioni

Składniki

  • di mandorle pelate
    50 g
  • di stevia in polvere
    30 g
  • di panna (min. 30% di grassi)
    500 g
  • di latte intero
    100 g
  • stecca di vaniglia i semini
    1
  • di gelatina in fogli ammollati in acqua fredda e strizzati
    10 g
  • frutta fresca mista a piacere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 367.5 kcal / 1537.6 kJ
Białko 5.8 g
Tłuszcz 34.4 g
Węglowodany 9.3 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 17.7 g
Sód 85.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...