Panna cotta alle mandorle
TM5 TM31 TM6

Panna cotta alle mandorle

3.7 (10 ocen)

Składniki

  • 50 g di mandorle pelate
  • 30 g di stevia in polvere
  • 500 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 100 g di latte intero
  • 1 stecca di vaniglia, i semini
  • 10 g di gelatina in fogli, ammollati in acqua fredda e strizzati
  • frutta fresca mista, a piacere

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1537.6 kJ / 367.5 kcal
Białko
5.8 g
Węglowodany
9.3 g
Tłuszcz
34.4 g
Tłuszcz nasycony
17.7 g
Błonnik
1.1 g
Sód
85.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy