
Urządzenia i Akcesoria
Pane in cassetta (senza glutine)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 13 godz. 45 min
1 pezzo
Składniki
Pre-impasto
-
di farina di grano saraceno consentita da prontuario45 g
-
di farina di riso consentita da prontuario30 g
-
di acqua85 g
-
di lievito di birra fresco10 g
Impasto
-
di acqua + q.b.500 g
-
di lievito di birra fresco10 g
-
di psillio alimentare20 g
-
di farina senza glutine per pasta e pizza500 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di olio extravergine di oliva2 cucchiai
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
414 kcal /
1730 kJ
Białko
9.19 g
Tłuszcz
16.89 g
Węglowodany
56.25 g
Błonnik
3.55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Senza glutine
10 Przepisów
Włochy
Włochy