Pane in cassetta (senza glutine)

Pane in cassetta (senza glutine)

2.5 10 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 13 godz. 45 min
1 pezzo

Składniki

Pre-impasto
  • di farina di grano saraceno consentita da prontuario
    45 g
  • di farina di riso consentita da prontuario
    30 g
  • di acqua
    85 g
  • di lievito di birra fresco
    10 g
Impasto
  • di acqua + q.b.
    500 g
  • di lievito di birra fresco
    10 g
  • di psillio alimentare
    20 g
  • di farina senza glutine per pasta e pizza
    500 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di olio extravergine di oliva
    2 cucchiai

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 414 kcal / 1730 kJ
Białko 9.19 g
Tłuszcz 16.89 g
Węglowodany 56.25 g
Błonnik 3.55 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...