
Urządzenia i Akcesoria
Semifreddo mandorlato
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 8 godz. 20 min
8 porzioni
Składniki
-
di amaretti150 g
-
di torrone alle mandorle100 g
-
albumi4
-
di panna (min. 30% di grassi) ben fredda500 g
-
tuorli6
-
di zucchero100 g
-
di glassa (opcjonalnie) di cioccolato fondente100 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
445.6 kcal /
1864.4 kJ
Białko
6.2 g
Tłuszcz
31.8 g
Węglowodany
35.4 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
15.4 g
Sód
109.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fresche dolcezze
5 Przepisów
Włochy
Włochy