
Urządzenia i Akcesoria
Fisch-Reis-Auflauf
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 Portionen
Składniki
-
Petersilie abgezupft½ Bund
-
Bergkäse in Stücken150 g
-
Zwiebeln halbiert150 g
-
rote Paprika in Stücken350 g
-
Salz3 TL
-
Öl1 TL
-
Reis300 g
-
Wasser1200 g
-
Zanderfilet, ohne Haut in Würfeln (2 cm)450 g
-
Cherrytomaten halbiert180 g
-
Schmand400 g
-
Speisestärke2 TL
-
Eier5
-
Pfeffer½ TL
-
Paprika edelsüß nach Geschmack1 TL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
615 kcal /
2576 kJ
Białko
34 g
Tłuszcz
31 g
Węglowodany
50 g
Błonnik
4.1 g