Urządzenia i Akcesoria
Hackfleischpfannkuchen mit Salat
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 Portionen
Składniki
Hackfleischpfannkuchen
-
Milch500 g
-
Eier3
-
Salz1 TL
-
Mehl300 g
-
Backpulver1 TL
-
Rindergulasch (2-3 cm), angefroren500 g
-
Zwiebel halbiert1
-
Pfeffer¼ TL
-
Paprika edelsüß¼ TL
-
Öl20 g
Salat und Fertigstellung
-
Petersilie ohne Stiele½ Bund
-
Zwiebel halbiert1
-
Naturjoghurt200 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Zitronensaft (1 TL)5 g
-
Kopfsalat in mundgerechten Stücken1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
45 g
Kalorie
2731 kJ /
652 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
3.2 g
Węglowodany
66 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Heiß geliebt
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Kartoffel-Flammkuchen
1 godz. 30 min
Kartoffel-Bohnen-Tortilla
40 min
Gemüse-Schinken-Pfannkuchen vom Blech
1 godz.
Landjäger-Pfannkuchen
40 min
Brot-Leberkäse-Auflauf
1 godz.
Hack-Muffins
1 godz.
Herzhafter Käsekuchen mit Brät
1 godz. 35 min
Hackfleisch-Nudelrolle
1 godz. 30 min
Pizzawaffeln
30 min
Hackfleisch-Pfannkuchen
1 godz. 10 min
Käse-Schinken-Pfannkuchen
40 min
Spaghettitorte
45 min