Urządzenia i Akcesoria
Steamed Red Bean Rice Cake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 portions
Składniki
-
sweet red bean paste8 oz
-
whole milk divided11 oz
-
dried jujube fruits (red dates), halved8
-
dried apricots, pitted cut into pieces, plus extra (chopped) to sprinkle4 oz
-
glutinous rice flour4 ½ oz
-
white rice flour3 ½ oz
-
confectioners sugar plus extra to sprinkle1 oz
-
water35 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
43 g
Kalorie
8096 kJ /
1935 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
132 g
Węglowodany
417 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Mushroom Soup
25 min
Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes
50 min
Soy Milk (Metric)
1 godz. 35 min
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35 min
Soy Milk
1 godz. 35 min
Avocado Coconut Ice Cream
8 godz. 15 min
Tangzhong Milk Bread
2 godz. 35 min
Pandan chiffon cake
5 godz. 15 min
Mantou Buns with Soya Milk
1 godz. 35 min
Firecracker Pearl Rice Meatballs
2 godz.
Shrimp Cakes
30 min
New England Clam Chowder
45 min