Urządzenia i Akcesoria
Steamed Red Bean Rice Cake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 portions
Składniki
-
sweet red bean paste8 oz
-
whole milk divided11 oz
-
dried jujube fruits (red dates), halved8
-
dried apricots, pitted cut into pieces, plus extra (chopped) to sprinkle4 oz
-
glutinous rice flour4 ½ oz
-
white rice flour3 ½ oz
-
confectioners sugar plus extra to sprinkle1 oz
-
water35 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
43 g
Kalorie
8096 kJ /
1935 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
132 g
Węglowodany
417 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brioche
8 godz.
Cranberry Mung Bean Cake
4 godz. 55 min
Tangzhong Milk Bread
2 godz. 35 min
Firecracker Pearl Rice Meatballs
2 godz.
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
1 godz. 10 min
Savory Turnip Cake
26 godz. 55 min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14 godz. 10 min
Cajun Shrimp Steamer with Garlic Butter
40 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min
Japanese Cheese Tarts
1 godz. 55 min
Cioppino
55 min
Eggplant Sauté
30 min