
Wersje kompatybilne
Cheesecake à la fraise et au vinaigre balsamique
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le biscuit
- 80 g de sucre en poudre et un peu pour le moule
- 70 g de beurre coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 300 g de biscuits amaretti
Le coulis de fraises au vinaigre balsamique
- 100 g de vinaigre balsamique
- 50 g de sucre en poudre
- 500 g de fraises
L'appareil à cheesecake
- 450 g de fromage frais type Philadelphia
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 20 g de jus de citron
- 1 gousse de vanille fendue dans la longueur, les graines seulement
- 200 g de fraises coupées en deux ou en lamelles
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 524.8 kcal / 2187.1 kJ
- Białko
- 7.5 g
- Tłuszcz
- 30.1 g
- Węglowodany
- 56.5 g
- Błonnik
- 3 g