Urządzenia i Akcesoria
日式芝士挞
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
24 个
Składniki
挞皮
-
500 克 蛋糕粉, ,额外准备洒粉用低筋面粉 额外准备洒粉用500 克
-
细砂糖120 克
-
含盐牛油 切丁(1 公分)300 克
-
蛋 (50 克)1 个
芝士内陷
-
奶油芝士 软化500 克
-
鲜奶60 克
-
细砂糖100 - 130 克
-
鲜奶油200 克
-
兰姆酒 (opcjonalnie)10 克
-
玉米粉 (淀粉)1 汤匙
-
柠檬汁2 茶匙
-
香草精¼ 茶匙
-
蛋黄 稍微打散1 个
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 个
Białko
7.8 g
Kalorie
1435.1 kJ /
343 kcal
Tłuszcz
23.3 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
26.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
人气烘培甜点
11 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy