Urządzenia i Akcesoria
叁峇包子(马来西亚汉堡包)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
20 个
Składniki
汉堡包
-
水200 克
-
糖20 克
-
干酵母粉2 茶匙
-
牛油20 克
-
55 克 水蛋1 个
-
面粉400 克
-
盐1 茶匙
-
食油 油炸用500 克
叁峇酱
-
辣椒干 去籽,浸软20 克
-
小红葱150 克
-
江鱼仔 去骨,洗净50 克
-
食油50 克
-
黄皮洋葱 切成薄片100 克
-
糖10 克
-
盐½ 茶匙
-
亚叁膏10 克
-
水20 克
-
黄瓜 (约 250 克), 切成薄片1 个
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 个
Sód
164 mg
Białko
3 g
Kalorie
636 kJ /
152 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
揉面包,我最行!
11 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy