Urządzenia i Akcesoria
椰糖碗仔糕
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
16 人份
Składniki
-
油 涂抹用
-
水2250 克
-
鲜刨椰丝100 克
-
盐1 茶匙
-
棕榈糖 (椰糖) 切成块状(2公分)150 克
-
黑糖110 克
-
班兰叶 绑成结3 片
-
粘米粉180 克
-
木薯粉80 克
-
碱性水1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
1 g
Kalorie
590 kJ /
141 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
娘惹糕点
13 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy