香港牛油曲奇饼

香港牛油曲奇饼

4.3 8 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
35 块(pc)

Składniki

  • 无盐牛油 室温下软化
    225 克
  • 糖粉 过筛
    65 克
  • 低筋面粉 (蛋糕粉),过筛
    225 克
  • 玉米粉 (淀粉) 过筛
    80 克
  • 2 小撮

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 块(pc)

Sód 25 mg
Białko 1 g
Kalorie 298 kJ / 71 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...