Urządzenia i Akcesoria
香港牛油曲奇饼
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
35 块(pc)
Składniki
-
无盐牛油 室温下软化225 克
-
糖粉 过筛65 克
-
低筋面粉 (蛋糕粉),过筛225 克
-
玉米粉 (淀粉) 过筛80 克
-
盐2 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 块(pc)
Sód
25 mg
Białko
1 g
Kalorie
298 kJ /
71 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
春节年菜庆团圆
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy