Urządzenia i Akcesoria
北海道牛奶面包
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
24 片
Składniki
-
糖90 克
-
干酵母粉1 ½ 茶匙
-
鲜奶160 克
-
鲜奶油140 克
-
蛋白2 个
-
牛油 室温下软化,额外准备涂抹用20 克
-
高筋面粉 (面包粉),额外准备洒粉用500 克
-
盐1 茶匙
-
全脂奶粉30 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 片
Białko
4 g
Kalorie
543.9 kJ /
130 kcal
Tłuszcz
3.4 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
21.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
人气烘培甜点
11 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy