Urządzenia i Akcesoria
炒猪肉块
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 完整食谱
Składniki
-
橄榄油20 克
-
蒜头1 瓣
-
猪肉 切块(每块约3厘米),用厨房用纸将表面擦干250 克
-
盐 (opcjonalnie)2 - 3 小撮
-
黑胡椒粉 (opcjonalnie)2 - 3 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 完整食谱
Sód
549.8 mg
Białko
58 g
Kalorie
1844.1 kJ /
439.1 kcal
Tłuszcz
22.8 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Węglowodany
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
高温基础专辑
17 Przepisów
Chiny
Chiny