Urządzenia i Akcesoria
超软吐司
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
6 人份
Składniki
-
高筋面粉540 克
-
水200 克
-
盐 (约1.5茶匙)7 克
-
奶粉40 克
-
干酵母粉 选耐高糖的(约2茶匙)8 克
-
蛋液 (约1颗鸡蛋的蛋液)60 克
-
糖70 克
-
牛奶 冷藏150 克
-
无盐黄油 切块40 克
-
无盐黄油 涂抹用
-
牛奶 涂抹用
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
506.1 mg
Białko
15.8 g
Kalorie
2040.5 kJ /
488.2 kcal
Tłuszcz
9.8 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
83.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
不一样的经典
10 Przepisów
Chiny
Chiny