榴莲泡芙
TM5

榴莲泡芙

4.6 (5 ocen)

Składniki

泡芙面团

  • 150 克 水
  • 80 克 黄油, 切块
  • 1 小撮 盐
  • 2 茶匙 糖 (10克)
  • 120 克 面粉
  • 3 颗 蛋 (每个53-63克)

内馅

  • 250 克 榴莲果肉
  • 300 克 稀奶油, 含脂量最低30%
  • 2 茶匙 糖

Wartości odżywcze
na 1 块
Kalorie
543 kJ / 129 kcal
Białko
2.8 g
Węglowodany
14 g
Tłuszcz
6.9 g
Błonnik
0.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy