Urządzenia i Akcesoria
榴莲泡芙
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
18 块
Składniki
泡芙面团
-
水150 克
-
黄油 切块80 克
-
盐1 小撮
-
白砂糖10 克
-
面粉120 克
-
鸡蛋(每颗约53-63克) (每个53-63克)3 颗
内馅
-
榴莲果肉250 克
-
稀奶油, 含脂量最低30%300 克
-
白砂糖10 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 块
Białko
2.8 g
Kalorie
543 kJ /
129 kcal
Tłuszcz
6.9 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
烘焙滋味
66 Przepisów
Chiny
Chiny