榴莲泡芙

榴莲泡芙

4.6 5 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
18 块

Składniki

泡芙面团
  • 150 克
  • 黄油 切块
    80 克
  • 1 小撮
  • 白砂糖
    10 克
  • 面粉
    120 克
  • 鸡蛋(每颗约53-63克) (每个53-63克)
    3 颗
内馅
  • 榴莲果肉
    250 克
  • 稀奶油, 含脂量最低30%
    300 克
  • 白砂糖
    10 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 块

Białko 2.8 g
Kalorie 543 kJ / 129 kcal
Tłuszcz 6.9 g
Błonnik 0.5 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...