Urządzenia i Akcesoria
培根蛋黄意面
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
帕玛森奶酪 ,切块(3厘米)40 克
-
佩科里诺乳酪(pecorino) (opcjonalnie) ,切块(3厘米)30 克
-
风干猪脸肉(Guanciale) 切块(见要诀)150 克
-
特级初榨橄榄油15 克
-
蛋1 颗
-
蛋黄3 颗
-
黑胡椒粉3 小撮
-
盐1 小撮
-
干意大利面 选Spaghetti320 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
24.2 g
Kalorie
2999 kJ /
716.8 kcal
Tłuszcz
42.2 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
63.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Then. Now. Always.
50 Przepisów
Chiny
Chiny