Urządzenia i Akcesoria
Schweinebauch mit Kimchi
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen
Składniki
-
Schweinebauch ohne Schwarte500 g
-
Zwiebeln geachtelt100 g
-
neutrales Öl10 g
-
Reiswein (z.B. Mirin oder Sake)30 g
-
Kimchi abgetropft (siehe Tipp)400 g
-
Chilipaste koreanisch (siehe Tipp)20 g
-
Sesam weiß, geröstet¼ TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
25 g
Kalorie
1679 kJ /
401 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Zu Gast in China
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Kimchi
120 Std.
Japanische Ramen Nudelsuppe
1 Std. 40 Min
Scharfes Ingwer-Hähnchen (三杯鸡)
45 Min
Udon-Nudeln mit Rindfleisch und Erbsen
50 Min
Buns gefüllt mit Schweinefleisch (Nikuman)
2 Std.
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1 Std.
Schweinefleisch Vindaloo
4 Std.
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1 Std.
Geschmorter Schweinebauch in Softbuns
1 Std. 20 Min
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1 Std. 10 Min
Rippchen süß-sauer (糖醋排骨)
40 Min
Ramensuppe mit Hähnchenbrust
2 Std. 10 Min