Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g Schweinebauch, ohne Schwarte
- 100 g Zwiebeln, geachtelt
- 10 g neutrales Öl
- 30 g Reiswein (z.B. Mirin oder Sake)
- 400 g Kimchi, abgetropft (siehe Tipp)
- 20 g Chilipaste, koreanisch (siehe Tipp)
- ¼ TL Sesam, weiß, geröstet
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1679 kJ / 401 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hähnchen Teriyaki
2h
Tandoori-Schweinefilet auf Glasnudelsalat
1h
Hähnchen Teriyaki
2h
Schweinefilet mit Knoblauchsprossen (肉炒蒜苔)
1h
Buns gefüllt mit Schweinefleisch (Nikuman)
2h
Slow Cooking Gua Bao
7h
Udon-Nudeln mit Rindfleisch und Erbsen
50 min.
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1h
Japanische Ramen Nudelsuppe
1 Std. 40 Min
Ramensuppe mit Hähnchenbrust
2 Std. 10 Min
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1h 10 min.
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1h