Urządzenia i Akcesoria
Chicken Enchiladas
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
panela cheese cut into pieces7 oz
-
green tomatillos halved23 oz
-
white onion2 oz
-
garlic clove1
-
canned chipotle chilies in adobo sauce1 oz
-
salt plus extra to season, to taste1 tsp
-
16 oz chicken tenderloins, cut lengthwisechicken breast fillets, boneless, skinless cut lengthwise16 oz
-
ground black pepper to taste
-
oil to fry
-
corn tortillas12
-
sour cream to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
764.2 mg
Białko
31.6 g
Kalorie
2267.7 kJ /
542 kcal
Tłuszcz
6.7 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
92.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 Min
Sticky Sesame Chicken
40 Min
Tinga de Pollo
40 Min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 Min
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1 Std. 20 Min
Picadillo (Texas Hash)
40 Min
Tortilla Soup
25 Min
Chicken Fajita Soup
50 Min
Beef Barbacoa
2 Std.
Honey Sriracha Turkey Sliders
45 Min
Texas BBQ Pulled Pork
1 Std. 30 Min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 Min