Urządzenia i Akcesoria
Beef Barbacoa
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
-
white onions cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
tomato sauce8 oz
-
canned chipotle chilies in adobo sauce, minced½ oz
-
ground cumin½ tsp
-
smoked paprika½ tsp
-
beef stock4 oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
boneless beef chuck roast partially trimmed of fat, cut into pieces (1 in.)31 ½ oz
-
water53 oz
-
cilantro to garnish
-
tortillas to serve
-
guacamole to serve
-
salsa to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33 g
Kalorie
992 kJ /
237 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 godz.
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 min
Parmesan Stock Cubes
35 min
Chicken Enchiladas
40 min
Beef Tostadas
1 godz. 10 min
Fish Tacos
45 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Carnitas
50 min
Texas BBQ Pulled Pork
1 godz. 30 min
Chicken Fajita Soup
50 min
Tinga de Pollo
40 min