Urządzenia i Akcesoria
Beef Barbacoa
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
-
white onions cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
tomato sauce8 oz
-
canned chipotle chilies in adobo sauce, minced½ oz
-
ground cumin½ tsp
-
smoked paprika½ tsp
-
beef stock4 oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
boneless beef chuck roast partially trimmed of fat, cut into pieces (1 in.)31 ½ oz
-
water53 oz
-
cilantro to garnish
-
tortillas to serve
-
guacamole to serve
-
salsa to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33 g
Kalorie
992 kJ /
237 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 min
Red Mole Chicken Enchiladas
1 godz.
Parmesan Stock Cubes
35 min
Carnitas
50 min
Chicken Enchiladas
40 min
Beef Tostadas
1 godz. 10 min
Maple and Mustard Salmon
20 min
Shredded Jerk Chicken
1 godz. 55 min
Tortilla Soup
25 min
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1 godz. 20 min
Chicken Fajita Soup
50 min
Tinga de Pollo
40 min