Urządzenia i Akcesoria
Biltmore Chicken Posole
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Chicken
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
garlic clove1
-
chicken thighs, boneless and skinless halved, lengthwise24 oz
-
salt1 tsp
-
dried Mexican oregano1 tsp
-
paprika1 tsp
-
ground cayenne pepper (opcjonalnie)¼ tsp
Broth
-
salt½ tsp
-
dried 'chile de árbol' chilies stems and seeds removed2
-
dried ancho chilies stems and seeds removed2
-
dried guajillo chilies stems and seeds removed3
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
chicken stock32 oz
-
canned hominy drained and rinsed25 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1705 mg
Białko
25 g
Kalorie
1372 kJ /
328 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Taste of Time
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Tamale Pie (Anna)
1 godz. 30 min
Carnitas
50 min
Chicken and Quinoa Salad
50 min
Chicken Mole Verde
1 godz. 5 min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 min
Pollo Pibil
1 godz. 30 min
Pork and Mushroom Wraps
30 min
Ancho-Cranberry Turkey Enchiladas
1 godz. 10 min
Chicken and Avocado Arepas
1 godz.
Pozole Rojo
2 godz. 5 min
Tortilla Soup
25 min
Tinga de Pollo
40 min