Urządzenia i Akcesoria
Carnitas
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
white onion2 oz
-
cilantro leaves only5 sprigs
-
vegetable shortening12 oz
-
pork tenderloin cut into pieces (1 in.)21 oz
-
orange juice1 oz
-
orange quartered, unpeeled1
-
salt2 tsp
-
whole allspice5
-
thyme leaves only5 sprigs
-
corn tortillas to serve6
-
limes quartered, to serve2 - 3
-
salsa to taste, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
23 g
Kalorie
925 kJ /
221 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1 godz. 20 min
Chicken Enchiladas
40 min
Beef Tostadas
1 godz. 10 min
Picadillo (Texas Hash)
40 min
Pico De Gallo
15 min
Pollo Pibil
1 godz. 30 min
Beef Barbacoa
2 godz.
Chicken Avocado Gorditas
1 godz.
Chicken Enfrijoladas
50 min
Pozole Rojo
2 godz. 5 min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min
Tinga de Pollo
40 min