Urządzenia i Akcesoria
Carnitas
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
white onion2 oz
-
cilantro leaves only5 sprigs
-
vegetable shortening12 oz
-
pork tenderloin cut into pieces (1 in.)21 oz
-
orange juice1 oz
-
orange quartered, unpeeled1
-
salt2 tsp
-
whole allspice5
-
thyme leaves only5 sprigs
-
corn tortillas to serve6
-
limes quartered, to serve2 - 3
-
salsa to taste, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
23 g
Kalorie
925 kJ /
221 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Parmesan Stock Cubes
35 min
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1 godz. 20 min
Chicken Enchiladas
40 min
Beef Tostadas
1 godz. 10 min
Beef Empanadas
1 godz. 10 min
Tamales Oaxaqueños
2 godz. 40 min
Beef Barbacoa
2 godz.
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 min
Chicken Fajita Soup
50 min
Chicken Parmesan
1 godz. 10 min
Tinga de Pollo
40 min