Urządzenia i Akcesoria
Piccalilli
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 12 godz. 35 min
500 g
Składniki
-
mixed vegetables (see tip), cut in bite-sized pieces450 g
-
fine sea salt plus 1 tsp2 Tbsp
-
sunflower oil30 g
-
yellow mustard seeds1 Tbsp
-
ground coriander1 Tbsp
-
ground turmeric1 Tbsp
-
English mustard powder1 Tbsp
-
cornflour25 g
-
cider vinegar350 g
-
granulated sugar150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 500 g
Białko
14.8 g
Kalorie
5469 kJ /
1307 kcal
Tłuszcz
40.9 g
Węglowodany
219.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brandy Butter
10 min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 godz.
Cornish Fairings
35 min
Scottish Tablet
2 godz. 15 min
Oatcakes
1 godz.
Eccles Cakes
1 godz. 45 min
Lemon Curd
1 godz.
Tomato and Chilli Jam
1 godz. 15 min
Brinjal Pickle (Aubergine Pickle)
30 min
Steak and Kidney Pudding
5 godz.
Mango chutney
1 godz. 20 min
Traditional Christmas cake
3 godz. 15 min