Urządzenia i Akcesoria
Piccalilli
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 12 godz. 35 min
500 g
Składniki
-
mixed vegetables (see tip), cut in bite-sized pieces450 g
-
fine sea salt plus 1 tsp2 Tbsp
-
sunflower oil30 g
-
yellow mustard seeds1 Tbsp
-
ground coriander1 Tbsp
-
ground turmeric1 Tbsp
-
English mustard powder1 Tbsp
-
cornflour25 g
-
cider vinegar350 g
-
granulated sugar150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 500 g
Białko
14.8 g
Kalorie
5469 kJ /
1307 kcal
Tłuszcz
40.9 g
Węglowodany
219.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mango Chutney
1 godz. 20 min
Lavender Shortbread
1 godz.
Seville Orange Marmalade
2 godz. 30 min
Cornish Pasty
1 godz. 30 min
Shortcrust pastry
5 min
Shortcrust Pastry
5 min
Chilli and Apple Jelly
4 godz. 15 min
Brinjal Pickle (Aubergine Pickle)
30 min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 godz.
Steak and Kidney Pudding
5 godz.
Tomato and Chilli Jam
1 godz. 15 min
Cornish pasties
2 godz.