Ghackets mit Hörnli

Ghackets mit Hörnli

3.5 517 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen

Składniki

  • Sbrinz in Stücken (1 cm)
    80 g
  • Zwiebeln halbiert
    80 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Rapsöl
    1 EL
  • Rindshackfleisch
    500 g
  • Mehl
    1 EL
  • Tomatenpüree
    4 EL
  • Wasser
    2250 g
  • Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l)
    1
  • Salz
    2 ¼ TL
  • Pfeffer nach Belieben
    ¼ TL
  • Hörnli
    400 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 44 g
Kalorie 3094 kJ / 739 kcal
Tłuszcz 28 g
Węglowodany 74 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...