Urządzenia i Akcesoria
Chügelipastetli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
Füllung
-
Zwiebeln halbiert80 g
-
Champignons, frisch halbiert300 g
-
Butter25 g
-
Weisswein, trocken50 g
-
Vollrahm200 g
-
Maisstärke (z. B. Maizena)2 EL
-
Rindsbouillonwürfel (für 0,5 l)1
-
Wasser50 g
-
Brätkügeli400 g
-
Salz nach Belieben¼ TL
-
Pfeffer nach Belieben1 Prise
-
Paprika edelsüss nach Belieben½ TL
Pastetli
-
Schnittlauch (ca. 20 g), in feinen Ringen1 Bund
-
Blätterteigpastetli8
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
23 g
Kalorie
3278 kJ /
785 kcal
Tłuszcz
63 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
En Guete, Schwiiz!
95 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Risotto Cinque P
30 min
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35 min
Älpler Magronen
45 min
Ghackets mit Hörnli
30 min
Riz Casimir
45 min
Älplermagronen
30 min
Älpler Magronen
45 min
Schinkengipfeli
35 min
Schoggistängeli-Cake
1 godz. 10 min
Älpler-Gratin
50 min
Kartoffelstock nature
55 min
Mailänderli
3 godz.