Urządzenia i Akcesoria
晚餐(葱香鲫鱼、青椒炒茄子、杂粮米饭)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
1 人份
Składniki
-
水 蒸煮用400 克
-
大米 淘洗干净,沥干35 克
-
玉米渣15 克
-
枸杞3 克
-
水 蒸饭用60 克
-
鲫鱼 洗净沥干125 - 150 克
-
料酒3 克
-
葱 葱段10 克
-
蒜头3 瓣
-
茄子 切小块100 克
-
青椒 切小段100 克
-
老抽3 克
-
生抽5 克
-
水30 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
460.6 mg
Białko
23.4 g
Kalorie
1614.4 kJ /
421 kcal
Tłuszcz
13.7 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
54.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
轻松瘦身餐 第四辑
3 Przepisy
Chiny
Chiny